SOCIAL MEDIA

Love List

3 Şubat 2017 Cuma

Trend Kutusu: Şeffaf Detay…


Podyumların vazgeçilmezi ve kırmızı halının tutkusu transparan kumaşlar, yollarına tüm iddiayla devam ediyor.


Stil Tüyosu

Tepeden tırnağa kullanacak kadar cesur hissetmiyorsanız, şeffaf panelleri kol ya da yaka kısımlarında tercih edin. Şeffaf detaylı bir üstü, yüksek bel bir pantolon ve topuklu ayakkabılarla bir araya getirip hoş bir davet şıklığı elde edebilirsiniz.


Tamamen transparan bir etek bölgesine sahip parçaların gücünü küçümsemeyin. Kırmızı halı, siyahtan bu konuda da vazgeçmiyor.



Not: Bu yazı adl dergisinden 19. sayıdan alınmıştır. Dergi ücretsiz dağıtılmakta ve bende fırsat bulduğumda mağazadan alıp, içindeki güzel bilgilerden faydalanmaktayım.  Bu paylaşımı da bu dergiye ulaşma imkânı olmayan arkadaşlarıma hem dergiyi tanıtmak hem de bu yaz ki stil tüyolarını paylaşmak için yazdım. Umarım hoşunuza gitmiştir.



Sevgiler…


6 yorum :

  1. Great post. :)
    Xoxo,
    http://myheartaintabrain.blogspot.pt/

    YanıtlaSil
  2. Bu sene nude kiyafetler çok moda gerçekten ben bu kadar cesur değilim o yuzden kollardaki transparanlığı kullanırım :)) harika bir yazi olmuş😍💕

    YanıtlaSil
  3. It can be sexy without being vulgar, I loved the inspirations. Have a blessed day, kisses!

    Blog Paisagem de Janela
    paisagemdejanela.blogspot.com.br

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  5. Kendim kullanma imkanı bulamasam da transparan detaylı kıyafetleri çok şık buluyorum, doğrusu adl dergisine de rastlamamıştım, bu güzel paylaşım için teşekkürler, sevgiler:)

    YanıtlaSil