SOCIAL MEDIA

Love List

23 Nisan 2015 Perşembe

Part 11: Deborah Milano 24 Ore Absolute Volume


Bugün ve yarın ki yazımı sponsor eşliğinde yazıyorum. 
Nasıl mı? 
Benim canım arkadaşım Zeynep’e bu ay blogumda  kullandığım rimelleri yazacağım ama ayı çıkaramıyorum bende ki ürün sayısı ile, sendekileri de kullanıp deneyimlerimi yazmak istiyorum dediğimde, hiç düşünmeden kullandığı rimelleri, tabii benim kullanmadığım rimelleri, bana verdi. 
Ve böylelikle iki günlük yazımın sponsoru unvanını hak etti.
Bu iki rimeli de biz beraber almıştık o yüzden o süreci de çok iyi bildiğimden kendi rimellerimmiş gibi yazıyorum bu yazıyı.


Gelelim ilk rimelle bu rimeli alması için Zeynep’i ben zorladım, nedeni ise fırçasına bayılmıştım, bu fırça istediğimiz volümü sağlar kesin diye düşünmüştüm. 
Hatta bu ürün satın aldığımız dönemde %40 indirimde olunca fiyatı da uygundu, yanlış hatırlamıyorsam 20 TL civarına geliyordu indirimli fiyatı.
Bu düşünce ile alınan rimel bizim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Kendisi ilk başta memnun kalmadım deyince çok şaşırıp nasıl olur o fırça ile rimel nasıl volüm vermez demem karşın kendim kullandığım iki gün boyunca hakikatten kirpiklere volüm vermediğini gördüm.
Rimel kirpiklerinize ne üzerinde yazan gibi bir volüm nede ekstra bir uzunluk sağlıyor. Özellikle indirimsiz bir fiyatta alınır ise tam bir ederi olmayan fiyata satılan bir ürün bence ki bizim aldığımız indirimli fiyatta bile bence bu ürün için çok pahalı bir fiyat.
24 Saat kalıcılığı ise vaat ettiğini sağladığı tek özellik.

Bu arada ufak bir not rimellerin sahibi de, yani Zeyno, rimellerden memnun kalmamış olup, bu ürünleri bir daha almayı kesinlikle düşünmemekte ve tavsiye etmemektedir.
Sevgiler ….



2 yorum :

  1. Samimi bilgilendirici yazı için teşekkürler canım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım seni görmek ne hoş ... Umarım işe yarar bilgiler verebilmişimdir

      Sil