SOCIAL MEDIA

Love List

1 Nisan 2017 Cumartesi

Bioderma Sebium Mat Krem ...


Yağlı ciltlerde oluşan en büyük sıkıntılardan biride ciltteki parlamalardır. Cildimizde yağ dengesinin yüksek olması maalesef ciltte hem sivilce oluşumunu fazlalaştırır, hem de sanki çok fazla kremi cildinize sürmüşte silmemişsiniz gibi kızarık ve parlak kötü bir cilt görünüme sebep olur. Bioderma Sebium Mat bakım kremi cildinizin parlamasını engeller. Bu özel kremin içeriğinde cildin sebum dengesini düzenlemesini sağlayan Çinko, Glukonat, B6 vitamini bulunur. Özel olarak oluşturmuş doğal formüllü bileşenleri sayesinde yağlı cildin cilt dengesini korumaya yardımcı olan bir bakım üründür.

Bazen genetik özellikler bazen de dış etken gibi olumsuz faktörler yağlı olmayan cilt tipimizde bile yağlanmaya neden olur. Yağlı cildin bakımı doğru yapılmazsa cilt problemlerinde artış meydana gelir. Akne ve sivilce oluşumu yüksek oranda artar ve siyah nokta oluşumlarına da zemin hazırlanmış olur. Yağlı cilt estetik görünümü engelleyen bir cilt tipidir. Bakımının özenli ve dikkatli yapılması gerekir. Bu doğal içerikli özel bakım kremi yağlı ciltler için üretilmiş harika bir üründür. Yağlı ciltlerin sebebiyet verdiği durumları engellemek için yağ oranını dengeler. Cildinizde parlama sorununu ortadan kaldırır. Hoş görünen kusursuz bir tene kavuşmanıza yardımcı olur. Cilt hijyeninizin doğru bir şekilde sağlanması ve fazla yağlardan kurtularak sağlıklı bir cilt tipine sahip olmanızı sağlar. Cildi fazla yağlanmadan arındıran özel dokuluyapısı ile yağ salgılama sisteminizi düzenler ve ciltteki parlak görünümü doğal bir şekilde matlaştırır ve cilt görünümünüzü güzelleştirir. Parlama önleyici matlaştırıcı bu doğal bakım kremi cildinizde yağlanmanın sebep olduğu tüm kusurları ortadan kaldırmak amacıyla özel olarak üretilmiştir. Yağlı ve akneli cilde sahip olan her yaş grubundan bireylerin kullanımına uygundur. Doğal içeriği sebebiyle herhangi bir yan etkisi yoktur. Ve dermatolojik olarak da test edilmiş güvenilir birbakım ürünüdür. Günlük olarak kullandığınızda cildinizi fazla yağ oluşumundan kurtarır. 

Her gün temizlenmiş teninize parmak uçlarınıza sürerek masaj yaparak nazikçe uygulayınız. Cildinizden iyice emilmesi için mümkünse yatmadan kullanınız ve cildinizi dinlemeye bırakınız. Günde iki kez güvenle de kullanılabilir. Sabah saatleri bu kremi cildinize sürdükten sonra mümkünse minimum yarım saat makyaj yapmamaya özen gösteriniz. Bu doğal bakım kreminin iyice ciltten emilerek kullanılması, yağlı cildiniz için oldukça faydalı olacaktır. Yağlı cilt tipini dengede tutmanız, akne ve sivilce oluşumunu engelleyecektir.

 Bioderma Sebium Mat Krem kötü bir cilt tipi görünümünden sıyrılarak, oldukça sağlıklı ve güzel bir cilt elde etmenize destek olacaktır. Yağsız oluşturulmuş özel patentli doğal içerikleriyle cildinizde yağ sorunlarını azaltır ve cilt parlamalarını ortadan kaldırır. Yağlı ve kusurlu görünen cilt tipinden arınmanızı, güzel ve bakımlı görünen doğal mat bir tene kavuşmanızı sağlar.


Bioderma Sebium mat krem içermiş olduğu Fludactiv ile cildinizin sebum kalitesini arttırır. Cilt gözeneklerinde yağ birikmesini engeller. Yağlı ciltlere özel üretilmiş olan yağsız formülü ile yağlı ciltlerin yağlanmadan kaynaklı oluşan cilt problemleri yaşamasını önleyen güçlü bir bakım ürünüdür. Her gün kullanılmasında herhangi bir sakınca yoktur. Yağlı ciltlere günlük bakımı sağlayan özel bir kremdir. Yağlanmaya karşı formülü ile cilt parlamasını engelleyicidir. Parlamayan, yağsız, akne ve sivilce problemlerinden uzak kusursuz bir cilt tipine ulaşmanız için ideal bir bakım ürünüdür. Yağlanmanın oluşturduğu parlama sorununu düzenli olarak kullanmanızla birlikte kalıcı olarak yok eden doğal bir bakım kremidir. Temizlenmiş cildinize her gün hafifçe masaj yaparak uygulamanız tavsiye edilir. Güzel ve parlamayan sağlıklı bir cilt için Bioderma Sebium Mat krem kullanmanız gerekir.

10 yorum :

  1. Great post dear. Interesting product.

    YanıtlaSil
  2. Hello ! just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
    Register in comments: blog name; blog address; and country
    All entries will receive awards for your blog
    cordially
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Hello ! just an invitation to join us on
    https://plus.google.com/u/0/communities/109662684129677096983

    YanıtlaSil
  3. Benim cildim çok kuru gençlikte kesfetmek vardi bunlari 😊

    YanıtlaSil
  4. Great post!

    Kiss

    http://aperfeicaoeummito.blogspot.pt

    YanıtlaSil
  5. Really interesting product ) Thanks for sharing!
    http://beyoutiful.com.ua

    YanıtlaSil
  6. Bioderm is a great product, I've used in the past :)
    Have a great Sunday dear...
    ♥ ♥ ♥ ♥ That's Amore Blog

    YanıtlaSil
  7. Conosco benissimo questa azienda in quanto italiana come me! E' meravigliosa! Ti aspetto se vuoi passa nel mio Blog http://casaninnamamma.blogspot.it

    YanıtlaSil
  8. Hello,
    I have never tried any Bioderma products. Have a happy sunday.
    Nancy :)
    OrangeCosmetics

    YanıtlaSil
  9. Ne kadar özenli bir yayın. Kutlarım Dilek :) Sevgiler kızım :)

    YanıtlaSil
  10. Preciso dele, minha pele é tão oleosa


    Beijos!

    EsmaltadasdaPatyDomingues

    YanıtlaSil