SOCIAL MEDIA

Love List

27 Mayıs 2014 Salı

Duş Jelli Koleksiyonum ...




Nasıl oldu anlamadım ama  banyomdaki duş jeli sayısından ciddi bir artış var , yok deodorant alanın yanında hediye idi ,yok bir alana bir bedavaydı ,yok ürün alışverişinin yanında hediyeydi derken duş jelli konusunda ufakta olsa bir koleksiyonum oldu .

Bende bu kadar duş jelli bir araya gelmişken bir yorum yazısını hak ediyordur diye düşündüm ve işte karşınızdayım .

 Bu ürünü Yves Rocher den  bir ürün alana diğer %50 indirim yanında duj jelli hediye kampanyasında aldım .Yves Rocherden yaptığım alışveriş hakkında da yazım yakında bloğumda olacak . Bu da reklam oldu sanırsam ...Kokusu hoş fazla ağır değil üzerindeki lavantadan da anlaşılacağı üzere  lavanta kokuyor  ama daha denemeye sıra gelmediği için  çok fazla yorum yapmayacağım . Alışverişimde  greyfurt veya lavantalı olanını hediye ediyorlardı ben greyfurt sevmediğimden dolayısı ile kokusunda sevmedim ve lavantalı olanı tercih ettim .


Niveadan doedoratın alana duş jeli hediye ediyorlardı , bende kaçırır mıyım hemen aldım.( sanki bedava ama neyse bu konumuz dışı ).Ben bu kokuya bayılıyorum , çocukluğumdan beri nivea krem kokusunu çok severim ve şimdilerde de bu koku bana çocukluğumu hatırlatır , sizde nivea kokusunu seviyorsanız mutlaka alın derim .Kokusu da oldukça yoğun.



Gelelim koleksiyonumun son iki  güzide parçasına bu iki ürünü de avonda bir alana bir bedava kampanyasının gazına gelerek aldım . Yeşil olanın kokusu fresh , ferah olmasınakarşın benim aradığım yoğunlukta olmadığından bir daha almayı düşünmeyebilirim ama turunç olanı etiketinde dediği gibi enerjik yoğun bir portakal kokusu var ve bayıldımmmmm .



Ve yazının sonuçu : uzun bir süre yok hediyesi idi yok kampanyakda yok ....  diyerek duş jelli almamalıyım







2 yorum :

  1. avon yeşil kapaklıyı bende kullanmıştım güzeldi, bende son zamanlarda çok aldım duş jeli bitene kadar almak yok dedim kendime :D

    YanıtlaSil
  2. bakalım sözümüzü tutabilecekmiyiz , ben kendime çok güvenmiyorum ama neyse :)

    YanıtlaSil