SOCIAL MEDIA

Love List

5 Temmuz 2017 Çarşamba

Ducray Saç Bakım Ürünleri ...


İnsanlar gibi markaların da kendilerince bir öyküsü var.  Markaların da bir duruş noktası, bir ruhu var ki zaten ruhunu koruyan markalar, bir duruşu olan markalar uzun yıllar ilkelerinden ödün vermediklerinden ayakta kalıyorlar.

Özellikle kozmetik sektörü açısından bakıldığında rekabet biraz daha güçlü, zira hem kozmetik alanında inanılmaz gelişmeler oluyor, hem de neredeyse hemen her gün dünya ölçeğinde irili ufaklı firmalar insanların karşısına çıkmaya başlıyor. Ama bu işte inanılmaz rekabet koşullarında her şart altında giderek güçlenen, alanında ilklere imza atan, öncü olan firmalar var.
Biz şimdi burada kurulduğu 1930 yılından beri ürün gamını sürekli geliştirerek, kalitesinden ödün vermeden bugünlere kadar gelen bir markadan bahsedeceğiz. O bir Fransız markası olup, arkasında son derece güçlü bir ilaç şirketi var. Gücünü bir ilaç şirketinden almasından dolayı da ürünleri için şüphe etmeye gerek yok zira markanın kurulduğu günden bugüne piyasaya sunduğu tüm ürünleri dermokozmetik.



Markanın çıkış noktası saç ve saç bakım ürünleri ama bugün birçok alanda çok özel serileri bulunuyor. İşte o özel seriler:

Ducray Anaphase serisi farklı nedenler ile ortaya çıkan saç dökülme sorununa karşı şampuan ve saç kremlerinin olduğu, ürün etkinliği kanıtlanmış çok özel ürünlerin olduğu oldukça geniş kapsamlı bir seri ve düzenli kullanım ile saç dökülmelerini ortadan kaldırıyor. Seride yer alan tüm ürünler saçları kökünden temizlediği gibi saç ne kadar sert bile olsa inanılmaz bir yumuşaklık kazandırıyor. Ürünler elbette ki şampuan ve saç kremi formunda.

Ducray Keracnyl serisi ise markanın çıkış noktası olan saçlar için değil, yağlı ciltler için özel çözüm odaklı olarak üretilen bir seri. Bu seride farklı formlarda ve farklı büyüklüklerde yağlı ciltlerin çözümüne yönelik ürünler var. Bu ürünler içinde yağlı ciltlerin en önemli sorunu olan sebum seviyesini dengeleyen ürünler, cilt temizleyiciler, nemlendiriciler, tonikler karşımıza çıkıyor.
Gelelim markanın bir diğer serisi olan Melascreen’e adından da anlaşılacağı üzere bu seride yer alan ürünler cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyan ürünler.  Bu grupta güneşe bağlı oluşan lekelerin giderilmesine yönelik ürünlerin de bulunduğunun altını özellikle çizmek gerekiyor.

Ducray Anacaps ise serinin yine saç bakımı üzerine olan bir serisi lakin burada saç dökülmelerinin önlenmesi ana amaç olarak karşımıza çıkmıyor. İçeriğinde yer alan vitaminler ile saçınız dökülsün dökülmesin girdiğiniz her ortamda gözler üzerinize çevrilsin istiyorsanız bu seride yer alan ürünler sizin için birebir. Bu grupta yer alan ürünler kapsül formunda ki bu da saçlar için başka bir önem arz ediyor.

Ducray Kelual DS, cilt üzerinde oluşan döküntülerin, yaraların kabuklaşmış tahriş olmuş ciltlerin iyileşmesi için oluşturan bir seri. Ağırlıklı olarak şampuan, bakım kremi ve köpük formunda farklı büyüklüklerde ürünler var.

Ducray markası ürünleri için de erkeklere de özel olarak geliştirilen ürünler mevcut. Bunun yanında sedef hastaları için özel bir şampuan ve krem, sık kullanım için ayrı bir  ducray şampuan, saç bakım maskeleri, güneşe bağlı yaşlanma belirtileri için özel bir ürün, kaşıntı serumları, el bakım ürünleri, kepek giderici ve kepek önleyici ürünler markanın ürün gamında karşımıza çıkan ürünler.
Özetle markanın tematik, çözüm odaklı, sorun giderici bir marka olduğunu söylemek mümkün. Fiyat olarak bakıldığında da karşımıza yüksek sayılabilecek değerler çıkmıyor ve ödenen rakama değen ürünler bunlar.


Düzenli ve doğru kullanım ile sağlıklı saçlar ve problemsiz ciltlere Ducray markasının ürünleri ile sahip olabilirsiniz. 

25 yorum :

  1. Bilgi için teşekkürler:) Bu yayından sonra saçlarıma bakım yapmadığımı fark ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende güzel yorumunuz için teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Bu markayı hiç denemedim merak ettim şimdi😊

    YanıtlaSil
  3. Markayı yeni duydum ve çok açıklayıcı bir yayın olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Ducray çok duyduğum bir marka, henüz deneme fırsatım olmadı ama denemek isterim, dermokozmetik olması çok iyi, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. Thanks a lot :D

    I never tryed this brand but sounds super interesting my friend :)

    NEW REVIEW POST | OMG!! Best BATH PRODUCT for DRY SKIN.
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    YanıtlaSil
  6. bu harika bilgilendirme için teşekkürler. Sayende güzel bir marka ile tanışmış oldum..

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir markaya benziyor teşekkürler bilgi için :D

    YanıtlaSil
  8. Yanıtlar
    1. kullanmadım ama not alayım , deneyebilirim :)

      Sil
  9. Sanırım Vichy ile aynı firmalardan farklı segmentte ürünler.. Karıştırmıyorsam. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  10. Markayı daha önce kullandığımda çok memnun kalmıştım ☺️

    YanıtlaSil
  11. Hiç kullanmadım bu markayı, bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  12. Ducray ürünlerini hiç kullanmadım ama sıcak baktığım bir marka. Sevgiler :)

    YanıtlaSil