SOCIAL MEDIA

Love List

30 Nisan 2016 Cumartesi

Hobby Balsam Klasik Saç Kremi…

Bugün size anlatmak istediğim ürün Hobby Saç Kremi. Öncelikle ürün ile nasıl tanıştığımı size anlatayım ki, bende yazımın en ilginç kısmı burası. Bu ürünü BİM Marketlerinin Cuma günü olan kampanyalı ürünlerinde gördüm, fiyatı 3,5 TL idi.  Evet, yanlış duymadınız 3,5 TL…
Bu markaya ait saç ürünlerinden sadece ve çok önceleri jölesini kullanmıştım. Ama şampuan, saç kremi vb gibi ürünleri hakkında hiçbir fikrim yoktu.  Ama bu fiyata en azından markanın saç kremini denerim, nereye vermiyorum ki bu parayı diyerek gözümü karartım. Ve iyi ki de karartmışım.
Üründen gayet memnun kaldım. Saçlarımı yumuşak yaptı. Oldukça yoğun olan bir krem olduğundan az bir miktar bile kullanmak yeterli geldi benim saçlarıma. Ve bundan dolayı oldukçada uzun süre kullandım, bereketli bir ürün yani… Yani fiyat kalite dengesi çok çok iyi olan bu saç kremini bu fiyata bulduğunuzda kesinlikle kaçırmayın derim. Ben bir daha yakaladığımda zaten stok yapacağım, benden söylemsi…
Ürün tanıtımında yazanları da paylaşarak, bu yazıyı bittiriyorum artık.
Tüm Saçlar İçin Kolay Tarama ve Canlı Görünüm
Vitamin ve Keratin ile zenginleştirilmiş özel formülü ile saçınıza canlı ve parlak br görünüm kazandırır. Saçınızın ıslak ya da kuru kolay taranmasını sağlar.
Keratin
Yıpranmalara karşı saçınızı koruru, sağlıklı ve parlak bir görünüm sağlar. Saç tellerinin onarmaya yardımcı olur
Pro – Vitamin B5
Saçın nem dengesini korumaya yardımcı olur, saçı kökten uca besler. Saça ipeksi bir yumuşaklık kazandırır.
Paraben içermez.
Kullanım Önerileri
Şampuandan sonra, ıslak saçınıza uçlardan başlayarak uygulayın ve durulayın.
Kaliteli ama uygun fiyatlı ürünler bulacağımız bir gün olması dileği ile.
Sevgiler…

14 yorum :

  1. Saçlarım uzun ve kuru. Banyodan sonra onalrı taramak tam bir işkence oluyordu. Yıllardır saç kremi kullanıyordum ama yine de açılmıyordu saçlarım. Sonra bi arkadaşımın tavsiyesiyle Clear Man'in hani koyu mavi şişeli şampuanı var ya, onun dolgunlaştırıcı olanından aldım. Yaklaşık 1 yıldır saç kremi nedir bilmiyorum :) Bu erkek şampuanı sayesinde kolaycacık taranıyor benim inatçı saçlarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle deneyeceğim... çok ilgimi çekti ... verdiğin bilgi için şimdiden çok teşekkürler...

      Sil
  2. Fiyatıda çok uygunmuş. Karşılaştığımda bende alıp deneyeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım hoş geldin ,yorumun için ayrıca teşekkürler ...

      Sil
  3. Saç kremi ben hiç kullanamiyorum saçlarim çok yumusak iyice basiöiyor. Kizimin saç uçlarini açabilmek için mecburen kullaniyorum.

    YanıtlaSil
  4. Harika bir ürün bende bimdenen almistim

    YanıtlaSil
  5. Harika bir ürün bende bimdenen almistim

    YanıtlaSil
  6. Harika bir ürün bende bimdenen almistim

    YanıtlaSil
  7. Ilk defa aldım uygun diye ama aşırı derecede dökülmeye başladı saclarım.çok fazla marka denedim.en kötüsü bu kesinlikle tavsiye etmiyorum.normal kremim bittikçe mecburen tek sefer kullanıyorum.her seferinde iki avuç saç elimde kalıyo.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzüldüm , ben kullandığımda bende böyle bir etki yapmadı ama sizin yorumunuzda değerli alacak olanlara fikir olması acısından.

      Sil