SOCIAL MEDIA

Love List

31 Aralık 2014 Çarşamba

2015 Benim de Senden Dileklerim Var ...


Bu sıralar bloglarda yeni yıl planları yayınlanıyor ve bende bunları büyük bir zevkle okuyup, herkesin dilediği gibi bir yıl geçirmesini diliyorum. 
Benimde 2015 için planlarım var. Bunların bazıları yeni umutlar bazıları ise geçmiş yıllarda yediğim kazıklar sonucu oluşturduğum dersler.
Bakalım senenin son günü sizlerle paylaştığım listem nasılmış .
 Umarım sağlıklı bir yıl geçiririm de gönlümde olanları yapabilirim. 
 

1.       Serbest muhasebeci mali müşavirlik yeterlik sınavını verip kendime bir büro açacağım. Doğrusunu söylemek gerekirse muhasebeyi hiç sevmem. Bana göre bir meslek kesinlikle değil. Ama artık başımda dırdırlananlardan o kadar çok bıktım k i avukatlık diplomamı alana kadar kendi işimi yapmak istiyorum.


2.       Resim yapacağım. Büyük yağlıboyalar. Benim içimdeki güzel dünyayı yansıtan.


3.       İngilizce konuşmada sıkıntım var, daha doğrusu konuşamıyorum. Callen metot diye bir yöntem varmış, araştırıp konuşma üzerine kursa gideceğim. Eğer bildiğiniz güzel bir konuşa kursu varsa benim ile paylaşır mısınız? Bu arada ben İstanbul’dayım .


4.       Bir spor dalı ile profesyonelce uğraşacağım. En azından başlayacağım. Başlamak bitirmemin yarısı değimliydi. Bu arada amatör olarak spor yapıyorum zaten.Dağcılık , dağ bisikleti gibi eksterm sporlarda gönlümde yapmıyor değil ….


5.       En  önemli kararım ise ve en radikal olanı, en azından benim için hayatımda ki insanları azaltacağım . Artık iyi günümde hasetle bakan kötü günümde sevinen, insan istemiyorum hayatımda ve bu bu yaşıma kadar sırtımda taşıdığım kamburları atıyorum .  ARTIK YETERRRRRR.Eğer beni kıskanmak istiyorlarsa önce benim gibi çalışmaları gerek , bu güne kadar elde ettiğim şeyleri tırnaklarımla kazıya kazıya hiç kimseden destek olmadan ve affedersiniz ama köpek gibi çalışarak elde ettim . Çok haksızlıklara uğradım , kimsem olmadığı için çok üstüme basılmaya çalışıldı , bende daha hırsla sarıldım hayata ki  şu an elimde bir şeyler varsa bu hırsımdan dolayı oldu .Ama kıskanç bir insan değilim , yapımda yok , hele ki dostum , arkadaşım değdim kişiyi değil  kıskanmak destek olmak dışında bu güne kadar ne yaptım bilmiyorum .Ama hatta yaptığım bir konu olduğu kesin .Ukalalık olarak kabul edilmesin ama çalıştığım sektörde mevzuat bilgim iyidir . Ama bu bilgi bana vahi ile gelmedi , devamlı okudum araştırdım 2014  dün son aylarında iş yerimde sorunlarım oldu ve iş den ayrıldım , ki iş yeri ile de mahkemeliğiz , daha önce beni devamlı arayan işle ilgili bilgimden faydadanlar bu süreçte bırakın bana destek olamaya , tenezzül edip aramadı bile .Ama benim bu blog aracılığı ile tanıdığım , yolda görsem tanımayacağım ama kalben kendime yakın bulduğum blogger arkadaşım bana iş önerilerinde bulundu aracı oldu .Ve artık bu yaşıma kadar hiç yapmadığım bir şey yapıyorum ve bu kendini akılı zanneden kişileri hayatımdan çıkarıyorum . Benim böyle kişilere ihtiyacım yok .Bu yazıyı yazdığımda hala iş bulamamıştım ama bu süreçte çok uzun kalmayacağım rabbimin izni ile . Ondan sonra artık beni arasalar da nafile ….


6.       Gezeceğim, özelikle yurtdışına gideceğim . Çünkü Türkiye de görmek istediğim yerler nerede ise bitti. İngilizcemi de zaten bu yüzden ilerletmek istiyorum.


7.       Hukuk fakültesinde ise ortalamamı yüksek tutup , erasmusa  2016 da yurtdışında bir süre eğitim almak için çalışacağım . Belli mi olur , belki giderim  ?Gelirmiyim …..Büro aça hedefimde bu sebeple kendi işimde ortakla olduğunda daha rahat yurtdışına giderim diye planlıyorum .


8.       Aşık olmak istiyorum, ama belki de gerçekleşmesi en zor hedefim bu . O kadar yaşanandan sonra güvenmek birisine ……offfff …….


9.       Bu arada her sene ki hedefimi yine yazayım . Zayıflamak …. Bu popo 2015 de küçülecek arkadaşşşşşşş, başka yolu yok. Hatta aletli plates yapmak istiyorum. Benimde böyle bir pozum olacak inşallah.

Benim şimdi ki aklıma gelen hedeflerim bunlar .
Olur mu olmaz mı bilmem .
Ama ben çalışacağım olması için, rabbimde hayırlısı ise bana nasip etsin . 











4 yorum :

  1. İnşallah dilediğin gibi bir yıl olur.Sağlık versin Rabbim gerisi gelir hayırlısıyla. Mutlu yıllar. :))

    YanıtlaSil
  2. Anlıyorum ama konuşamıyorum ; biz türklerin dil sorunu hep bu sanırım :) Erasmusu mutlaka değerlendir. Git gez sonra bize yaz oraları, gitmiş gibi olalım :) Ben inanıyorum güzel bir aşk seni bulacak bademim :)

    YanıtlaSil