SOCIAL MEDIA

Love List

3 Haziran 2014 Salı

John Frieda Frizz Ease : Yoğun Nemlendirici Bakım Maskesi


Bu gün size yoğun bakım maskesi niyeti ile aldığım ama saç kremi şeklinde kullandığım Frizz Ease den bahsedeceğim . Son zamanlarda şampuan olarak John Frida kullanıyorum ve oldukça memnunum . Hatta ürünle ilgili bir yazıda yazmayı düşünüyorum  ziya bunu hak ediyor ...
Saçlarımda mevsimsel değişiklikten  ve sık yıkanmaktan dolayı oldukça kuruyunca bir bakım maskesi almayı düşündüm  , hazır şampuandan menunum ürünleri de oldukça iyi diyerek  John Frieda Frizz Ease , Yoğun Nemlendirici Bakım Maskesi  ni aldım , yanlış hatırlamıyorsam o sıralar watsonda John Fridada %30 gibi bir indirimde vardı .(bununda benim karar almam daki etkisini unutmamak lazım )

Ürünü haftada bir veya iki kere kullanmamın yeterli olacağını söylese de görevli ben her gün saç kremi gibi kullandım çünkü saçlarımda ki kuruma beni bayağı rahatsız ediyordu .Sonuç olarak saçlarım daki kuruma geçti ve tararken oldukça rahat ettim . Benim gibi kuruma sorunu olanlara rahatlıkla önerebileceğim bir ürün . Ayrıca oldukça bereketli çok az bile kullanılsa saça yetiyor .
Reklamında ürünün vaad ettikleri ;
  • Kırılma karşıtı formülü ile saça derinlemesine işleyerek, hasar görmüş bölgeleri hedef almayı ve nemlendirmeyi destekler.
  • Kabarmayan, bakımlı saçlar için saçları güçlendirmeye ve ipeksi bir yapıya kavuşturmaya yardımcı olur.
  • Elektriklenmeyi ve kabarmayı engelleyerek sonrasında oluşabilecek hasarları önlemeyi destekler.
  • Sonuç: Sağlıklı, parlak görünümlü, onarılmış ve yenilenmiş saçlar.
Ürün Boyutları:150 ml
Kullanım Şekli : Şampuandan sonra, saçınızdaki fazla suyu elinizle sıkınız. Bir miktar nemlendirici maskeyi saçlarınıza kökten uca eşit olarak uygulayınız. Saçlarınızda 1 dakika beklettikten sonra iyice durulayınız.


3 yorum :

  1. Güzel bir ürünmüş canım ben de buna bir bakmam lazım :) Bende bloğuna geldim kocaman sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye ederim ben memnun kaldım , hoş geldin bu arada :)

      Sil
  2. Benimde aklımda kalsın canım...paylaşımın ıcın tesekkurler ;)

    YanıtlaSil