SOCIAL MEDIA

Love List

15 Temmuz 2016 Cuma

Trend Kutusu: Zıtlıkların Uyumu…


Sade ama bir o kadar da iddialı bu ikiliden daha zamansızını tanımıyoruz! Kimi zaman birbirleriyle flörtlerini düz kesimlerle sürdüren bu ikili, birkaç sezondur modern grafik desenler, kareler ve çizgiler ile yeni bir görünüme kovuşuyor.
Bu ikiliyi deri, dantel, jakar gibi kumaşlarla bir arada kullanmak çarpıcı sonuçlar yaratabiliyor. Özellikle feminen bir stiliniz varsa dantel detaylara sahip bir bluz ve elbise ile anında aradığınız görünümü yaratın.
Konu aksesuarlar olduğunda ise sınırsız bir seçeneğe sahipsiniz. Bu görünümün etkisini arttırmak için ayakkabı ve çantanızı da siyah beyaz tonlarda seçebilir, bir tutam renk eklemek isterseniz de dilediğiniz rengi rahatlıkla kullanabilirsiniz.


 Bu trend kutusundan çıkan stil tüyolarını ben Love My Body mağazalarının hazırladığı İlkbahar/ Yaz 2016, 8. Sayısından aldım. Dergi ücretsiz dağıtılmakta ve bende fırsat bulduğumda mağazadan alıp, içindeki güzel bilgileri okurum.  Bu paylaşımı da bu dergiden haberi olamayan arkadaşlarıma hem dergiyi tanıtmak hem de bu yaz ki stil tüyolarını sizler ile paylaşmak için yaptım. Umarım hoşunuza gitmiştir.

Sevgiler…

Ufak bir not, giyim stiliniz ne olursa olsun kıyafetlerin içindeki insanı da giydirmeyi unutmayın.
Ne kıyafetler gördüm içinde insan yoktu; ne insanlar gördüm üstünde kıyafet yoktu.
Mevlana


Özel günleriniz için elbise arıyorsanız eğer, aşağıdaki siteye tıklayın...

click the site below if you are looking for special occasion dresses...

Short Bridesmaid Dresses

4 yorum :

  1. Mevlana'nın bu sözünü çok severim . Beyaz ve siyah da bu sene takıntım oldu:)) yazı için teşekkürler. Love my body bizim buralarda olmadığı için dergisiyle sizin sayenizde tanışmış oldum .

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel paylaşım olmuş canım. Gerçekten dışını bir şekilde giydirirsin ama ruhu da giydirmek lazım. Sevgiyle kal;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel yorumun için çok teşekkürler... sevgiyle kal canım arkadaşım...

      Sil