SOCIAL MEDIA

Love List

22 Temmuz 2016 Cuma

Trend Kutusu: Zamansız Jean…


70’lerin yüksek bel vintage görünümlü jean trendi geri geldi. Kısa üstlerle kombinleyeceğini gibi daha şık bir görüm istiyorsanız gömleklerle bir araya getirin ve bu şık kombini aksesuarlarınızla tamamlayın. Bir stil önerimizde pantolonunuzu koyu renk bir üstle birleştirmeniz ve canlı aksesuarlarla görünümü hareketlendirmeniz.
Kısa dar paça jean’ler ne renk olursa olsun altına bir çift babet ve üzerine giyeceğiniz hoş bir bluzla hem konforlu hem de stil sahibi bir hava yaratacak.
Rozet modasına katılın ve jean ceketlerinizi ruhunuzu yansıtan renkli rozetlerle süsleyerek özgün tasarımınızın keyfini çıkarın.


 Bu trend kutusundan çıkan stil tüyolarını ben Love My Body mağazalarının hazırladığı İlkbahar/ Yaz 2016, 8. Sayısından aldım. Dergi ücretsiz dağıtılmakta ve bende fırsat bulduğumda mağazadan alıp, içindeki güzel bilgileri okurum.  Bu paylaşımı da bu dergiden haberi olamayan arkadaşlarıma hem dergiyi tanıtmak hem de bu yaz ki stil tüyolarını sizler ile paylaşmak için yaptım. Umarım hoşunuza gitmiştir.
Sevgiler…


Ufak bir not, giyim stiliniz ne olursa olsun kıyafetlerin içindeki insanı da giydirmeyi unutmayın.
Ne kıyafetler gördüm içinde insan yoktu; ne insanlar gördüm üstünde kıyafet yoktu.
Mevlana

Özel günleriniz için elbise arıyorsanız eğer, aşağıdaki siteye tıklayın...

click the site below if you are looking for special occasion dresses. ...

Short Bridesmaid Dresses

4 yorum :

  1. aa bende bulursam alayım çok seviyorum kombin bakmayı

    YanıtlaSil
  2. birde h&m in katoloğu var ... onuda bulursan kaçırma derim... sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Dusuk bele bu kadar alistiktan sonra mideme kadar cikan baski yapan nefes almayi eziyet kilan bir seye yeniden nasil alisilir acaba 😃😃😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben kullanamıyorum ne fazla düşün ne yüksek orta da olacak ... ama moda uğruna zamanında nelere alışmadı ki... ama en önemlisi nede rahat edip yakışanı giymek değil mi? sevgiler..

      Sil