SOCIAL MEDIA

Love List

17 Mart 2015 Salı

Özür ...


Hatırlayanlar var mıdır bilmem ama çekiliş düzenlemiştim. Hamarat Hanımlara Özel diyerek…
Ve çekilişi sonlandırıp, random ile yapılan çekiliş ile kazananı Mehpare01 olarak belirlenmişti.
Buraya kadar bir sorun yoktu.
Hatta Mehpare ile görüşüp adresi aldım, kargoyu yolladım olabilecek en kıza zamanda.
İşte hikaye bundan sonra başladı.
Mehtap ile uzun zaman kargo geldi mi diye mailleştik, sonucun olumsuz olduğunu bile bile…
Ve ben kargoyu verdiğim PTT Karoya gidip kargonun hala gitmediğini bir sorun mu olduğunu sorduğum da kargonun teslim edilmediği için bana geri gelmek üzere yola çıktığını söyledi. 

Ama sorun kargonun bana da gelmemiş olması, bu yazıyı yazdığımda hala ortada yoktu.
Sonuç: Kargo kayboldu…
Ve ben nasıl mahcup oldum utandım bunu şu an yazıya dökmem pek mümkün değil, hatam olmamasına rağmen söz verdiğim bir çekilişi gerçekleştirememiştim.
Bu süreçte Mehtap bana karşı gayet olumlu idi, olumsuz hiçbir şey söylemeyi bırakın bunu bana hissettirmedi bile.
Ben bunun için kendisine çok teşekkür ediyorum ve bu yaşanan aksaklık için geçte olsa bu özür yazısını paylaşmak istiyorum sizlerle.
Ben tabi bu aksaklığı kendimce affettirmek için kendisine başka bir kargo daha yolladım. Bir sonraki çekilim için hazırlamış olduğum kozmetik ürünleri kendisine yolladım, iyi günde kullanması dileği ile.
Kısmet buymuş galiba…
Bir çekiliş hikayesi bende böyleydi.
Paylaşmak istedim.
Sevgiler…


5 yorum :

  1. Çok üzücü bir durum Geçmiş olsun :( Bu şekilde benimde bir kargom kayboldu ve gerekli kişiye teslim edilmedi. Başkası tarafından alınmıştı. Yapacak bişey yoktu elimden gelen bişey kalmadı çaresiz kalmıştım. Ama benimki çok farklı bir kargo deildi o yüzden aynısından tekrar aldım ve mecburen tekrar kargoladım. Tekrardan geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  2. Dediğiniz gibi kısmeti böyleymiş belkide. Peki kargo şirketi ne diyor duruma, onlar hangi aşamasa kaybolduğunu biliyorlardır. Ya da yanlış kişiye teslim etmişlerdir :(
    çok geçmiş olsun ikinize de

    YanıtlaSil
  3. yorumlarınız için teşekkür ederim . benim en büyük şansım bu konuda mehtaptı hiç olumsuz bir tavrı olmadı bunun için kendisine sonsuz teşekkür . umarım yeni hediyelerini çok iyi günde kullanır.

    YanıtlaSil
  4. merhabalar önemli olan sizin gibi gönlü güzel bir insan tanımış olmamdı yaşanan aksilikler sonuçda sizin dışınızda gelişen olaylardı ve ve sonrasında sizden gelen süpriz ürünlerle çok mutlu olmuşdum bugüne kadar almış olduğum en anlamlı hediyelerden birisi oldu benim için böyle bir durum karşısında göstermiş olduğunuz ilki alaka ve çabanız karşısında ben okadar mahçup oluyordumki değil size olumsuz bir tavır sergilemek telefondaki sıcak samimi görüşmemiz bile en güzel hediyeydi benim için bu sayede böyle güzel birinle tanışma fırsatım olduğu için çok mutlu oldum herşey için çok tşk ederim

    YanıtlaSil
  5. canım iyi ki tanıdım seni kucak dolusu sevgiler sevgiler

    YanıtlaSil