SOCIAL MEDIA

Love List

4 Aralık 2014 Perşembe

Yves Rocher Bio Rol-on ...

Stay Fresh Deodorant with Organic Aloe Vera
Bugün sizlerle farklı bir yazı ile karşınızdayım.
Daha önce kullandığım ve memnun kaldığım ürünleri paylaştım , ama bu sefer ki yazımın konusunu oluşturan ürün için yorumum ; sakın almayın , alana da mani olun !

Yves Rocher markasını seviyorum ve ürünlerinden de genel anlamda hep memnun kalmıştım .O sıralarda evdeki rol-onum bitmek üzereydi ; cep telefonuma gelen  bir kampanya iki alana bir bedavaydı yanılmıyorsam ,bana çok cazip geldi nasıl olsa rol-on her zaman kullanılan bir şeydi . Yves Rocherin ürünleri de organik vs diğerekten mağazanın yolunu tutum .



Kampanya ile birlikte elimde üç tane yves rocher bio deodorant ile karlı bir alışverişin mutluluğu ile evime geldim .Tabii o sıralar başıma geleceklerden haberim yok tabii
Ertesi gün işe gitmeden önce ürünü kullandım veeee……
Rol – on terlemeyi , ter kokusunu önlemeyi bırakın kendi terinizden bile daha kötü kokmanızı nasıl başarıyorsa başarıyor.
Ben sadece iki kere kullanmama karşın kendi kokumdan kendim nefret ettim ,  eve ve banyoya nasıl atacağımı şaşırdım  nasıl  ,iş yerinde herkesden uzak durmak filan , ay anlatılacak gibi değil
Velhasıl ben ürün bana yaramadı benim tenimde iyi durmadı diye düşünerek aldıklarımdan birini anneme verdim , nasıl olsa stok sağlam ya ….
Ve annemden de bir güzel azarı yedim ; nerden buldun bu rol-onu , berbat kokutuyor diyerekten.


Sonuç mu ? bir karlı alışverişin sonu hepsi şu an çöpte , bu yüzden resmi bile interneten  aldım .


Sevgiler ...




2 yorum :

  1. Üzüldüm yeni aldığınız ürünleri kullanamadan çöpe atmak zorunda kaldığınız için.

    Bu yazıyı okumasaydım bende böyle bir hata yapabilirdim uzun süredir merak ediyordum Yves Rocher Rol -on larını hatta son Yves Rocher alışverişimde orada çalışan görevli biriken puanlarla hediye olarak rol-on verebileceklerini söylemişti neyse ki o aralar rol-on ihtiyacım olmadığını söylemiştim :)

    YanıtlaSil