SOCIAL MEDIA

Love List

3 Haziran 2016 Cuma

Sinepil Bio Complex Viso

 

Bugün size farklı bir ürün deneyimimi paylaşmak istiyorum . Eylül Vanilya kutumdan Sinepil Bio Complex in yüz  için olan tüy azaltıcı kremi gelince şaşırdım hemde böğle bir ürünü deneme fırsatım olacağı için sevindim Çünkü üst dudak bölgemdeki kıllardan aşırı derecede rahatsız oluyordum . Bu bölgedeki kıllanmam sir ağda bandlarını kullanmam ile oldukça artmıştı , hem kıl sayısı hem kıl kalınlığı ...Bu sebeple sir ağda bantlarını kesinlikle kimseye önermiyorum . Biraz daha kullansaydım zaten bloğumun ismi pala soslu badem olacaktı .
Sir ağdayı bırakıp eski usul ip ile almaya dönmeme karşın kıl kökleri iyice bir beslendiğinden olsa gerek kıl kalınlığm bayağı bir artmış bir halde iken bu ürün ilaç gibi geldi . Tüy sayımı ve özellikle kalınlığını gözle görünür bir biçimde azaldı ki bu kadar iyi bir sonucu açıkça söylemek gerekirse hiç beklemiyordum . Gelmişken bir deneyim diyerek başladığım bir üründü .Günde iki defa sabah ve akşam olmak üzere uyguladım .Yüzüme normal nemlendiricimi üst dudak bölgeme ise sinepil kremi kullandım yaklaşık olarak 15 gündür kullanıyorum ve sonucundan gayet memnum . 


Benim bu ürün hakkında yazabileçeklerim şimdilik bu kadar . Sizin bu tarz kullandığınız memnun kaldığınız bir ürün var mı ?


Ürünün kullanma talimatının fotoğrafını çekmeme karşın çok okunaksız oldu . Bu yüzden kendim yazmaya karar verdim .

Sinepil istenmeyen tüylerin uzamasını  emin etkin ve acısız bir şekilde önleyen bir uygulamadır. Schiapparelli biyolojik araştırması tarafından  geliştirilmiş ve patent altına alınmış bir formül olan Bio Complex tarafından etkili olur.

Etki Gösterme Mekanizması 


Kıl kökü seviyesinde meydana gelen tüylerin uzaması , dairesel bir süreçtir ve dinlenme evreleri ile birbirlerini takip eder.

Büyüme dönemi ANAGEN olarak adlandırılır . Bunu CATAGEN  adı verilen bir geçiş dönemi ve son olarak da TELOGEN denilen dinlenme dönemi izler . Sinepil Bio Complex tüyün büyümesini uyaran biyolojik süreci engelleyerek , ANAGEN dönemi esnasında etkin olur.

Ürün üzerinde gerçekleştirilen ciddi klinik testler  , gündelik kullanımda tüylerin büyüme hızının ve uzunluğunun hissedilir şekilde azaldığını göstermektedir. İlk sonuçla sadece bir aylık bir uygulama süresin sonunda görülebilmektedir.

Sinopil Viso ( yüz )

Üst dudak , çene .alın ve yüz çevresindeki tüylerin  büyümesini engellemek amacı ile özel olarak geliştirilmiş , yumuşak ve hassas bir kremdir. Kalojen sentezini uyaran ve serbest radikaller ile mücadele eden yaşlanma önleyici aktif özlerin mevcudiyeti sayesinde , Sinepil  Viso etkin bir şekilde günlük yüz kreminin yerini alabilir ve mükemmel  bir makyaj altı bazıdır.

Sinepil Corpo ( vücut )


Bacaklar , kollar , göğüs  ve karında tüylerin büyümesini engellemek için  özellikle geliştirilmiş olup  Sinepil Corpo kolay emilen , mükemmel v yumuşatıcı bir kremdir.

Sakinleştirici etkiye sahip aktif özlerin mevcudiyeti  sayesinde  , epilasyondan kaynaklanan kızarıklıkları giderir ve daha hassas ve çok kolay şekilde tahriş olabilen ciltler içinde uygundur.

Sinepil Parti Delicate ( hasas bölgeler )


Tüylerin  büyümesini engelleyen etki ile tesirli bir deodorant etkisini birleştiren hassas bir kremdir.

Nitekim , terlemenin yol açtığı kötü kokuların meydana gelmesini önleyen aktif özlerin mevcudiyeti ve hassas formüllü sayesinde kol altları ve hassas bölgeler içinde uygundur.

Kullanım Yöntemi 


Tüylerin büyüme evresini senkronize etmek amaçı ile , depilasyon için mümkünse koparmalı bir yöntem  kullanınız  , depile edilen bölgeye Sinepil Bio Complex uyguayınız . Sakinleşitirici bir etkiye sahip  aktif özlerin sayesinde depilasyonun yol açtığı kızarıklıkları giderir.

Herhangi bir nedenden ötürü tıraş bıçağı veya tüy dökücü krem gibi , koparmalı olmayan bir yöntem kullanılması seçilirse bu durum Sinepil in etkisini azaltmaz , ancak ürün sadece ANAGEN dönemdeki tüy yüzdesi üzerinde etkili olacağı için  sonuç alama süreci daha yavaş olacaktır.
Uygulamanın günde iki defa tekrarlanması tavsiye edilir . Bir defa istenilen sonuca ulaştıktan sonra , bakım amaçlı olarak haftada iki defa veya daha az kullanınız.


Sevgiler ....









24 yorum :

  1. Tam aradigim bilgi buu.. Benimde kutumdan bu cikti bu ay. Agda bantlari yuzunden ayni sorunu yasiyorum, neyseki tuylerimin acik renkli olmasi falan sorunun cok buyuk boyutta olmasini engelledi ama yinede agda sonrasi artis var. Cok korkmustum urunu denemeye sizden cesaret aliyorum suan denemek icin:) Kullanirken ip ile mi almaya devam ettiniz peki, acaba urunun degilde ip ile almanin etkisi olabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eve ip ile almaya devam ettim ip azaltmasına rağmen eski halime göre , bantları kullanmadığım dönem , yine bir fazlalık ve kalınlık vardı bu krem bu fazlalık ve kalınlığı aldı bence kullanın Zaten hiç bir şey ağda bantlarından kötü yapamaz ki biz onları kullanmış kişileriz :)

      Sil
    2. Haklisiniz:) Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin^^Ben de kullanmaya basliyorum yarin itibariyle..

      Sil
    3. Sizde deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim

      Sil
  2. I did not know this brand, thanks for the review.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. thank you for your comment ... have a nice days

      Sil
  3. Hi dear! Thanks for follow my blog :) I follow you back now
    Kisses

    YanıtlaSil
  4. Nice post

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Your blog iz fantastic, i really like it :) You are amazing blogger dear <3 I follow you :)

    www.neramisic.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Do you want to follow each other on GFC?
    Let me know and I will follow back))

    http://www.alinatheone.ru

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ıam following on your beautiful blog ... have an nice days:)

      Sil
  7. really interesting post
    XOXO FASHIONSOBSESSIONS | FACEBOOK |
    INSTAGRAM
    FOLLOW MY BLOG ON GOOGLE+ AND
    GOOGLE FRIEND CONNECT

    YanıtlaSil
  8. çok merak ettim bu ürünü, her kadının ihtiyacı bence :) ben de en kısa zamanda denemek istiyorum, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. Ay şu an büyü dua aldın benden. Benimde derimi inceltti şu bantlar yazıcam dediğim gibi blogda. Hemen araştırıyorum ürünü. Çok teşekkürler,bitanesin :*

    YanıtlaSil
  10. Que bacana, adorei o post! beijos

    www.achatadebatom.blogspot.com
    Instagram.com/cristiana_nobrega
    Facebook.com/achatadebatom

    YanıtlaSil
  11. Nice post!
    XO
    S
    https://s-fashion-avenue.blogspot.it/

    YanıtlaSil
  12. Dilek'çim ne güzel bişeymiş buu, araştırayım bende :)

    YanıtlaSil
  13. Interesting beauty product. We keep in touch. xx

    YanıtlaSil